Reviews from HY Wok To Go Molenhoek

Recent reviews

5.0
Linda
20 July 2024

Eten wederom goed! Helaas verkeerde bestelling ontvangen (2x kip/gon bao ipv 1xrund/black pepper).

Mira
18 July 2024
Theo Maassen
12 July 2024
Leo
10 July 2024

Heerlijk, zoals altijd

Van den Munckhof
9 July 2024

Regelmatig bestellen we een wokmenu en bijgerechten. Altijd goede kwaliteit! Top!

Harry Angenent
7 July 2024

Prima eten, het smaakt goed 👍

To
3 July 2024
Tim
29 June 2024
Bella
29 June 2024

Geweldig! Iedere keer weer

Raymond van Wetering
28 June 2024

Heerlijke smaakvolle maaltijd gehad, hoeveel had ietwat meer mogen zijn.

Stefan
27 June 2024
Ce Poolman
26 June 2024

Wij bestellen regelmatig Alleen punten telling begint altijd opnieuw? Eten altijd goed alleen de enkele bami was niet goed

Wendy
24 June 2024

Het was heerlijk en vers eten. Sommigen van het gezelschap vonden de portie asn de kleine kant. Tip is om er dan jeerlijke loempia's of andere hapjes bij te bestellen.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Maurice
21 June 2024

Erg lekker eten, vriendelijke mensen en op zich redelijk geprijsd. Ook was het eten op het afgesproken tijdstip gereed. Ik geef 4 sterren omdat ik extra had betaald voor extra groente en extra kip maar dat ik niet het idee kreeg dat ik nu echt meer kreeg. Dat zou ik de volgende keer niet meer doen. Voor 3 euro (1,50 + 1,50) extra verwacht ik ook meer. Maar verder een tevreden klant!

Mike
21 June 2024

Snel klaar, goede service en lekker gegeten.

Tim
16 June 2024
Paul
16 June 2024

Lekker bijzonder

Freek n.
15 June 2024

We hebben voor het eerst besteld op aanraden van vrienden. Het eten was lekker. We hadden beide een wokmenu. En wat vietnamese snacks. En ook nog een gratis drankje erbij!! We gaan er vaker bestellen.

Bami
15 June 2024

Smaak wok box was ok. Wel erg weinig voor wat je ervoor betaald. Losse bami erbij was droog en smakeloos. Meer kan ik er niet van maken.

Tim
9 June 2024
Harry Angenent
9 June 2024

Prima van smaak 👍🔝

basten
8 June 2024
Winston Churchill
30 May 2024

Eten was weer prima. Het is wel wat aan de prijs maar daar krijg je ook wat voor.

Nabila
29 May 2024
H. Angenent
26 May 2024

Goede smaak 👍

Tim
24 May 2024
Tim
20 May 2024
TH
15 May 2024

Alles lekker, maar de goi cuon was niet erg strak gedraaid.

Leo
12 May 2024

Alweer heerlijk gegeten!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Tim
12 May 2024
Angel
11 May 2024
Harry Angenent
5 May 2024

De gerechten smaakten heerl 👌 prima 👍

Rick
3 May 2024
Snel bezorgd door vriendelijke bezorger, prima verpakt, nog goed heet en heel erg lekker!
3 May 2024
Marleen van Dreumel
29 April 2024

Heerlijk gegeten. Bestelling op tijd Tot een volgende keer

Broens
27 April 2024
Rambo
26 April 2024

Het was weer prima

Sara
26 April 2024
Eric
25 April 2024

Het eten is vers en heerlijk, prima kwaliteit

Angel
17 April 2024
Harry Angenent
15 April 2024
erwin
12 April 2024

Altijd weer heerlijk !!!

Rick
7 April 2024
Loes
6 April 2024

Bijzonder lekker!

Johanna
6 April 2024

Heerlijk eten, voor als je even geen tijd/zin hebt om zelf te koken. Handig in de buurt.

Ben gerritsen
6 April 2024

Door elkaar gegooid eten, vis besteld maar geen vis te bekennen!! Er was nassi beloofd, ik kreeg alleen rijst in bruine drap!!! Nou, dat was dus allemaal zeer slecht! Advies: gebruik plastic bakken met doorzichtig deksel, kun je zien wat je krijgt!! Ben gerritsen, Heumensebaan 13, molenhoek

Sanne
5 April 2024
Linda van den Munckhof
2 April 2024

Meerdere keren eten besteld, altijd lekker!

Rob Groeneveld
28 March 2024

Alles was naar verwachting en hoop. Lekker en vers. Mooi op tijd klaar.

TH
24 March 2024

Extra kip zat in het verkeerde wokje, maar dat maakte ons niets uit.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Tim
24 March 2024
K.
23 March 2024

Ontzettend lekker, goeie hoeveelheid en bezorging deze keer zelfs een half uur eerder dan aangegeven. Echt een aanrader!

Rob Groeneveld
22 March 2024

Smakelijk en vers. Op het afgesproken tijdstip klaar. Een echte aanrader!

P. Hijmans
21 March 2024
Ramon
20 March 2024

Prima eten

Ronin
17 March 2024
Leo
16 March 2024

Heerlijk!

Ida
19 February 2024

Smaakte heerlijk, bezorging was netjes en vrij snel na de bestelling. Ik heb bij de wokmaaltijd extra garnalen besteld voor 2 euro, er zaten er echter maar twee in mijn maaltijd. Dat vond ik zelf wat weinig voor dat bedrag en zal ik daarom ook niet meer bestellen.

Harry Angenent
15 February 2024

Prima eten, goed van smaak en meer dan voldoende keus

Eric
15 February 2024

Wederom een heerlijke maaltijd en een prima bezorging.

Petra
11 February 2024

Heerlijk eten, vriendelijk personeel!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Angelkne
9 February 2024

Wederom heerlijk en snel en netjes bezorgd

Corine
9 February 2024

Weer heerlijk gegeten, dankjewel

Nielen
9 February 2024

Alles super !!

Eric Tielkes
9 February 2024

Voor t eerst besteld bij HY Wok To Go. Heerlijke maaltijd en vriendelijke bezorging. Zeker voor herhaling vatbaar!

Hijmans
7 February 2024

Was weer super lekker. Blijft lang warm

Joost
5 February 2024

Lekkere wok met gon bao saus geprobeerd. Dit keer de optie pittig aangevinkt, omdat deze de vorige keer niet pittig genoeg was. Nu wel, dus super lekker! Portie is groot genoeg 👍

Iris
4 February 2024

Heerlijk! Aanrader

M.S.
4 February 2024

Lekker gegeten snelle bezorging! Alleen waren vandaag de paprika’s in de aanbieding. Weinig groente veel paprika. Als je iets zonder paprika besteld, doe er dan wat andere groente door. (Is als tip bedoeld) verder lekker gegeten.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

C
4 February 2024
Marko
3 February 2024

Heerlijk!! En door de keuze van verschillende sauzen is het elke keer weer een nieuwe ervaring!!

Verhoeven
3 February 2024

Top!

peter Leenders
29 January 2024
Nicj
24 January 2024

Lekker! Enige puntje is dat ik extra groentes heb aangevinkt. In vergelijking met een maaltijd zonder had ik niet meer groentes helaas.

Helma van Beers
19 January 2024

Menu's zijn top. Bijgerechten ook. Saté-menu valt wat tegen, smaak wat vlak.

Tim
16 January 2024
Marcel van Gerven
15 January 2024

Ik heb gisteren een bestelling opgehaald. Daar zat wel saus bij zonder dat we erom gevraagd hadden. Ook zaten twee loempia's en een frisdrank niet in mijn bestelling. Na telefonisch contact is beloofd dat dit zou worden teruggestort. Dit is niet gebeurd. Ik hoor graag wanneer dit wel gedaan wordt.

Guus
14 January 2024

Heerlijke gegeten, lekkere snacks!

Gerard
11 January 2024

Prima gegeten, goede kwaliteit. Ik was een beetje ( te ) laat met ophalen maar alles was nog goed warm

Gerard Willems
3 January 2024
Leo
31 December 2023

Het was heerlijk

Frank
31 December 2023
Marieke
28 December 2023

Wederom heerlijk gegeten. Wokmenu en springrolls zijn een echte aanrader. Supervriendelijk personeel en snelle thuisservice

Th.
25 December 2023

Het eten was geweldig, voor herhaling vatbaar.

Ce Poolman
24 December 2023

Het was lekker.vers en nog warm toen het bezorgd werd

Jeroen
23 December 2023

's-Middags in de zaak prima te woord gestaan, goed geholpen bij mijn vragen. 's-Avonds voor 8 personen de bestelling online geplaatst. Bezorgtijd klopte op de minuut af. Kleine kanttekening: relatief veel rijst/bami in verhouding tot de groente/vlees. Smaakte verder heerlijk! Aanrader wat mij betreft!

Tim
23 December 2023
Eve van Dinter
22 December 2023

Altijd lekker avond eten en top service in mijn avond pauze op werk!

Tim
20 December 2023
B
13 December 2023
Tim
10 December 2023
Corine Bartelds
9 December 2023

heerlijk eten, super fijn geholpen

Tim
3 December 2023
Andre
2 December 2023
Laheij
2 December 2023

Super lekker

Jo Scheeren
30 November 2023
Steffy
27 November 2023
Claudia
26 November 2023

Altijd heerlijk en fijne medewerkers! Aanrader!

Irma
26 November 2023

Het was weer heerlijk. Goed warm en vriendelijk personeel.

Anoniem
22 November 2023