Avaliações de HY Wok To Go Molenhoek

Avaliações recentes

5.0
Maurice
21 junho 2024

Erg lekker eten, vriendelijke mensen en op zich redelijk geprijsd. Ook was het eten op het afgesproken tijdstip gereed. Ik geef 4 sterren omdat ik extra had betaald voor extra groente en extra kip maar dat ik niet het idee kreeg dat ik nu echt meer kreeg. Dat zou ik de volgende keer niet meer doen. Voor 3 euro (1,50 + 1,50) extra verwacht ik ook meer. Maar verder een tevreden klant!

Mike
21 junho 2024

Snel klaar, goede service en lekker gegeten.

Tim
16 junho 2024
Paul
16 junho 2024

Lekker bijzonder

Freek n.
15 junho 2024

We hebben voor het eerst besteld op aanraden van vrienden. Het eten was lekker. We hadden beide een wokmenu. En wat vietnamese snacks. En ook nog een gratis drankje erbij!! We gaan er vaker bestellen.

Bami
15 junho 2024

Smaak wok box was ok. Wel erg weinig voor wat je ervoor betaald. Losse bami erbij was droog en smakeloos. Meer kan ik er niet van maken.

Tim
9 junho 2024
Harry Angenent
9 junho 2024

Prima van smaak 👍🔝

basten
8 junho 2024
Winston Churchill
30 maio 2024

Eten was weer prima. Het is wel wat aan de prijs maar daar krijg je ook wat voor.

Nabila
29 maio 2024
H. Angenent
26 maio 2024

Goede smaak 👍

Tim
24 maio 2024
Tim
20 maio 2024
TH
15 maio 2024

Alles lekker, maar de goi cuon was niet erg strak gedraaid.

Leo
12 maio 2024

Alweer heerlijk gegeten!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Tim
12 maio 2024
Angel
11 maio 2024
Harry Angenent
5 maio 2024

De gerechten smaakten heerl 👌 prima 👍

Rick
3 maio 2024
Snel bezorgd door vriendelijke bezorger, prima verpakt, nog goed heet en heel erg lekker!
3 maio 2024
Marleen van Dreumel
29 abril 2024

Heerlijk gegeten. Bestelling op tijd Tot een volgende keer

Broens
27 abril 2024
Rambo
26 abril 2024

Het was weer prima

Sara
26 abril 2024
Eric
25 abril 2024

Het eten is vers en heerlijk, prima kwaliteit

Angel
17 abril 2024
Harry Angenent
15 abril 2024
erwin
12 abril 2024

Altijd weer heerlijk !!!

Rick
7 abril 2024
Loes
6 abril 2024

Bijzonder lekker!

Johanna
6 abril 2024

Heerlijk eten, voor als je even geen tijd/zin hebt om zelf te koken. Handig in de buurt.

Ben gerritsen
6 abril 2024

Door elkaar gegooid eten, vis besteld maar geen vis te bekennen!! Er was nassi beloofd, ik kreeg alleen rijst in bruine drap!!! Nou, dat was dus allemaal zeer slecht! Advies: gebruik plastic bakken met doorzichtig deksel, kun je zien wat je krijgt!! Ben gerritsen, Heumensebaan 13, molenhoek

Sanne
5 abril 2024
Linda van den Munckhof
2 abril 2024

Meerdere keren eten besteld, altijd lekker!

Rob Groeneveld
28 março 2024

Alles was naar verwachting en hoop. Lekker en vers. Mooi op tijd klaar.

TH
24 março 2024

Extra kip zat in het verkeerde wokje, maar dat maakte ons niets uit.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Tim
24 março 2024
K.
23 março 2024

Ontzettend lekker, goeie hoeveelheid en bezorging deze keer zelfs een half uur eerder dan aangegeven. Echt een aanrader!

Rob Groeneveld
22 março 2024

Smakelijk en vers. Op het afgesproken tijdstip klaar. Een echte aanrader!

P. Hijmans
21 março 2024
Ramon
20 março 2024

Prima eten

Ronin
17 março 2024
Leo
16 março 2024

Heerlijk!

Ida
19 fevereiro 2024

Smaakte heerlijk, bezorging was netjes en vrij snel na de bestelling. Ik heb bij de wokmaaltijd extra garnalen besteld voor 2 euro, er zaten er echter maar twee in mijn maaltijd. Dat vond ik zelf wat weinig voor dat bedrag en zal ik daarom ook niet meer bestellen.

Harry Angenent
15 fevereiro 2024

Prima eten, goed van smaak en meer dan voldoende keus

Eric
15 fevereiro 2024

Wederom een heerlijke maaltijd en een prima bezorging.

Petra
11 fevereiro 2024

Heerlijk eten, vriendelijk personeel!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Angelkne
9 fevereiro 2024

Wederom heerlijk en snel en netjes bezorgd

Corine
9 fevereiro 2024

Weer heerlijk gegeten, dankjewel

Nielen
9 fevereiro 2024

Alles super !!

Eric Tielkes
9 fevereiro 2024

Voor t eerst besteld bij HY Wok To Go. Heerlijke maaltijd en vriendelijke bezorging. Zeker voor herhaling vatbaar!

Hijmans
7 fevereiro 2024

Was weer super lekker. Blijft lang warm

Joost
5 fevereiro 2024

Lekkere wok met gon bao saus geprobeerd. Dit keer de optie pittig aangevinkt, omdat deze de vorige keer niet pittig genoeg was. Nu wel, dus super lekker! Portie is groot genoeg 👍

Iris
4 fevereiro 2024

Heerlijk! Aanrader

M.S.
4 fevereiro 2024

Lekker gegeten snelle bezorging! Alleen waren vandaag de paprika’s in de aanbieding. Weinig groente veel paprika. Als je iets zonder paprika besteld, doe er dan wat andere groente door. (Is als tip bedoeld) verder lekker gegeten.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

C
4 fevereiro 2024
Marko
3 fevereiro 2024

Heerlijk!! En door de keuze van verschillende sauzen is het elke keer weer een nieuwe ervaring!!

Verhoeven
3 fevereiro 2024

Top!

peter Leenders
29 janeiro 2024
Nicj
24 janeiro 2024

Lekker! Enige puntje is dat ik extra groentes heb aangevinkt. In vergelijking met een maaltijd zonder had ik niet meer groentes helaas.

Helma van Beers
19 janeiro 2024

Menu's zijn top. Bijgerechten ook. Saté-menu valt wat tegen, smaak wat vlak.

Tim
16 janeiro 2024
Marcel van Gerven
15 janeiro 2024

Ik heb gisteren een bestelling opgehaald. Daar zat wel saus bij zonder dat we erom gevraagd hadden. Ook zaten twee loempia's en een frisdrank niet in mijn bestelling. Na telefonisch contact is beloofd dat dit zou worden teruggestort. Dit is niet gebeurd. Ik hoor graag wanneer dit wel gedaan wordt.

Guus
14 janeiro 2024

Heerlijke gegeten, lekkere snacks!

Gerard
11 janeiro 2024

Prima gegeten, goede kwaliteit. Ik was een beetje ( te ) laat met ophalen maar alles was nog goed warm

Gerard Willems
3 janeiro 2024
Leo
31 dezembro 2023

Het was heerlijk

Frank
31 dezembro 2023
Marieke
28 dezembro 2023

Wederom heerlijk gegeten. Wokmenu en springrolls zijn een echte aanrader. Supervriendelijk personeel en snelle thuisservice

Th.
25 dezembro 2023

Het eten was geweldig, voor herhaling vatbaar.

Ce Poolman
24 dezembro 2023

Het was lekker.vers en nog warm toen het bezorgd werd

Jeroen
23 dezembro 2023

's-Middags in de zaak prima te woord gestaan, goed geholpen bij mijn vragen. 's-Avonds voor 8 personen de bestelling online geplaatst. Bezorgtijd klopte op de minuut af. Kleine kanttekening: relatief veel rijst/bami in verhouding tot de groente/vlees. Smaakte verder heerlijk! Aanrader wat mij betreft!

Tim
23 dezembro 2023
Eve van Dinter
22 dezembro 2023

Altijd lekker avond eten en top service in mijn avond pauze op werk!

Tim
20 dezembro 2023
B
13 dezembro 2023
Tim
10 dezembro 2023
Corine Bartelds
9 dezembro 2023

heerlijk eten, super fijn geholpen

Tim
3 dezembro 2023
Andre
2 dezembro 2023
Laheij
2 dezembro 2023

Super lekker

Jo Scheeren
30 novembro 2023
Steffy
27 novembro 2023
Claudia
26 novembro 2023

Altijd heerlijk en fijne medewerkers! Aanrader!

Irma
26 novembro 2023

Het was weer heerlijk. Goed warm en vriendelijk personeel.

Anoniem
22 novembro 2023
Tim
18 novembro 2023
Rob den Bieman
18 novembro 2023

Was heerlijk (en lekker pittig 🌶️)

Tim
18 novembro 2023

Heerlijk

Frank
14 novembro 2023
Leo Olde Olthof
13 novembro 2023

Eten was heerlijk, behalve het rundvlees dat was taai en niet weg te krijgen.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Emmy
5 novembro 2023

Kei lekker en nog goed warm bij thuiskomst.

Angel
1 novembro 2023

Snel bezorgd en erg lekker.

Tim
30 outubro 2023
Dave
29 outubro 2023

Beetje te laat, maar dat is ze vergeven. Eten was weer heerlijk.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Corine
28 outubro 2023

Snelle service, vriendelijk personeel Erg tevreden

Bas Verwayen
23 outubro 2023

Voor het eerst hier ten besteld en het was erg lekker. Levertijds was wel lang(zal ongetwijfeld met de drukte te maken hebben).

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Kaat
23 outubro 2023

Eten is iedere keer top, bezorging (zondagavond) duurde helaas 5 kwartier

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Hans
22 outubro 2023

Je moet er even op wachten, maar dan krijg je de heerlijkste gerechten